Mnenja strank

Andrew Peirson, izvršni direktor

Jones Lang LaSalle d.o.o. Beograd
w: http://www.jll.rs/

 

 
"V veliko veselje nam je poslovati z Unijo računovodsko hišo. Njihova odgovornost in natančnost močno olajša naše poslovanje. Menimo, da predstavlja odličen primer sodobnega in naprednega podjetja z resnim pristopom do njihovih poslovnih dejavnosti. Svetovalci so zanesljivi, visoko strokovni in opravljajo svoje delo na prijazen in strokoven način."

 

Sašo Vlah, ravnatelj
Osnovna šola Vič

w: http://www.osvic.si/

 

 
"Smo ena največjih osnovnih šol v Sloveniji, zato je tudi pregled nad plačilom različnih storitev in dajatev zelo kompleksen sistem, ki zahteva natančnost, skrbnost in zanesljivost. Vse to smo dolgo iskali, a končno našli v podjetju Unija Računovodska hiša d. d.. S pomočjo tega zanesljivega partnerja smo uredili svoje bilance ter odpravili vrzeli na področju šolskega računovodstva."

 

Florence Bibič, Air France, KLM and Delta

w: http://www.airfrance.si

 

"S sodelovanjem z računovodsko hišo Unija smo zelo zadovoljni. Našli smo strokovnega partnerja, ki se hitro in zanesljivo prilagaja zahtevam modernega poslovanja ter ima posluh za potrebe svoje stranke tako v Sloveniji, kot tudi na Hrvaškem in v Srbiji. Redno obveščanje o pomembnih zakonskih spremembah predstavlja pomembno prednost."

 

Margareta Lorger

Sun Chemicals Beograd, Srbija
 
"Mi začnemo tam kjer drugi obupajo« in prav to se je zgodilo. S storitvami Unije v Sloveniji smo bili zelo zadovoljni in ko smo obupali v naši podružnici v Beogradu, smo se odločili da naše računovodstvo  v Srbiji prevzame hiša, s katero imamo že razvit  poslovni odnos, kjer poznamo ljudi in tudi pogoje.
Strokovnost, hiter odzivni čas, kakovosten servis in predvsem prijazni strokovnjaki v Uniji Slovenija in Srbija so dejstva,  katera so zadovoljila naš top management, da Uniji zaupamo. V današnjem času je hitra,kakovostna in ažurna informacija zelo pomembna pri sprejemanju pravih poslovnih odločitev."
 

Eva Pohlová

KOVOPROJEKTA BRNO a.s.
 
"Zaradi težav in slabih izkušenj z lokalnim računovodskim servisom smo se odločili, da računovodske in davčne storitve zaupamo večjemu in bolj verodostojnemu partnerju, ki smo ga našli v podjetju Unija Računovodska hiša d.d. Naše davčne in računovodske storitve so danes opravljene hitro, strokovno ter zanesljivo, zato verjamemo, da je Unija najprimernejši ponudnik omenjenih storitev. Prepričali so nas predvsem z visoko izobraženim in zaupanja vrednim kadrom, zato pri našem poslovanju na omenjenih področjih danes nimamo več skrbi."
 

ARCELORMITTAL d.o.o.,
t: 01 515 38 84
e: robert.kastelc@arcelormittal.si
w: http://www.arcelormittal.com/dsslovenia/


"Podjetje ArcelorMittal je svetovna korporacija, ki ne glede na kraj prisotnosti poudarja svoje vrednote – varnost zaposlenih, razvoj lokalne skupnosti in transparentnost delovanja. Ravno zaradi slednjega se zavedamo pomembnosti strokovne, zanesljive in ažurne podpore s strani naših partnerjev. Področje računovodstva smo zaupali slovenskemu podjetju Unija, ki nam preko najsodobnejših IT programov vse omenjeno tudi nudi. Zaposleni v podjetju Unija so visoko izobraženi kader, ki nam zagotavlja varnost na področju računovodstva in davkov, saj so ves čas na tekočem z zadnjimi spremembami tako domače kot tudi tuje zakonodaje. Zaradi tega nam podjetje Unija predstavlja trdnega partnerja na naši uspešni poslovni poti."

 

VITAPUR d.o.o.

Lanište 32

HR - 10000 ZAGREB 

t: +385 (0)1 65 22 001

w: http://www.vitapur.hr/

 

"Kot sodobno in dinamično podjetje, ki si zastavlja visoke cilje in standarde, želimo, da je naše poslovanje na vseh ravneh strokovno. Na podlagi te vizije izbiramo tudi partnerje, s katerimi želimo graditi dolgoročen in zaupljiv odnos. Prav zato smo področje računovodstva  in davčnega svetovanja zaupali računovodski hiši Unija, ki nam s svojim strokovnim kadrom in sodobnimi  IT - rešitvami nudi celovito podporo na Hrvaškem. S pomočjo Unije lahko sedaj na enem mestu nadziramo poslovanje na celotnem hrvaškem trgu, kar nam bistveno olajša pravilno usmerjanje našega poslovanja. Prepričali so nas z odzivnostjo, ažurnimi informacijami in osebnim pristopom, ki ga nadvse cenimo."

 

Dijana Kozadra, direktorica

HIDRIA BH d.o.o.

t: +387 33 72 17 13
e: dijana.kozadra@hidria.com
w: http://www.hidria.com

"Za podjetje Hidria BH je zelo pomembno, da imamo prave informacije, ki nam omogočajo hiter odziv, sprejemanje pravih poslovnih odločitev in poslovanje v skladu z zakonodajo. Naša osnovna dejavnost je prodaja opreme za ogrevanje, prezračevanje in klimatizacijo in to je dejavnost, ki ji želimo posvetiti največ časa. Zaradi tega potrebujemo partnerje, ki nam omogočajo, da se podporni procesi izvajajo pravilno, natančno in hitro in tako prispevajo k osnovnim procesom in ne ovirajo njihovega  izvajanja. Unija je partner, ki skrbi, da  so računovodske operacije v podjetju Hidria BH opravljene uspešno, odgovorno in hitro. Pomembno je vedeti, da imamo partnerja, ki skrbi za ta strokovna znanja, ki je vedno na razpolago in ki  v najkrajšem roku reši dileme, ki se pojavijo pri delu."
 
 

Anuša Štepic, finančna direktorica
SCANIA EAR BU,
t: +386 (0)1 242 7600
e: info(at)scania.si
w: http://www.scania.si


"Med širjenjem poslovanja čez meje Slovenije, na trge nekdanje Jugoslavije, smo bili večkrat postavljeni pred dilemo, kako urediti administracijo in računovodstvo, da bomo imeli prave, ažurne in točne informacije o poslovanju. Ker dolgo nismo našli verodostojnega partnerja, ki bi nam lahko ponudil celovito storitev administracije in računovodstva na enem mestu, smo po priporočilu izbrali računovodsko hišo.

Unija, ki nam nudi vodenje računovodstva v skladu z domačo zakonodajo in spremljanje poslovanja neposredno iz Slovenije. Ker smo administracijo in vodenje računovodstva prepustili Uniji, se spet lahko nemoteno posvečamo svoji primarni dejavnosti. "

 

dr. Rajko Pirnat, direktor Inštituta
INŠTITUT ZA JAVNO UPRAVO PRI PF,
t: 01 420 31 78
e: iju(at)pf.uni-lj.si
w: http://www.ijupf.si


"V inštitutu za javno upravo kot raziskovalno-svetovalnem zavodu se zelo dobro zavedamo pomena outsorsinga; delaj tisto in samo tisto, kar najbolje znaš, drugo pa prepusti za to usposobljenim izvajalcem. V našem primeru to drži in rezultati sodelovanja z Unijo so zelo uspešni. Strokovnost zaposlenih, odlična odzivnost in visok nivo davčne varnosti so lastnosti, ki jih pripisujemo naši računovodski hiši."

 

Josef Rutar, direktor
RUTAR MARKETING, d.o.o.,
t: 01 420 29 10
e: office(at)rutar.at
w: http://www.rutar.com


"O kakovostno opravljenih računovodskih storitvah in svetovanju se najbolje prepričaš ob inšpekcijskem pregledu davčnega organa. V zadnjem obdobju smo v naši družbi uspešno - brez pripomb zaključili dva tovrstna pregleda, za kar gre zasluga tudi računovodski hiši Unija. Strokovna, natančna in zaupanja vredna računovodska hiša."

 

Tihomir Krstić, direktor
OPTIKA CLARUS - PLANETA d.o.o.,
t: 01 585 20 03
e: info(at)optikaclarus.si
w: http://www.clarus.si


"Glede na velikost našega poslovanja smo bili pred nujno odločitvijo za zamenjavo računovodskega servisa. Iskali smo kakovostnega in zanesljivega partnerja, ki tudi s tehnološkega vidika lahko sledi našim zahtevam. To smo našli v računovodski hiši UNIJA, kjer so poročila ažurna, natančna, hitro dostopna in jasna. S pomočjo njihovega sistema za brezpapirno poslovanje e-računovodstvo dnevno zagotavljamo vso potrebno dokumentacijo, ki se dnevno evidentira in stanje našega poslovanja je v vsakem trenutku na razpolago."

 

Monika Ažman, izvršna direktorica
ZBORNICA ZDRAVSTVENE IN BABIŠKE NEGE SLOVENIJE , Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije
t: 01 231 60 55
e: tajnistvo(at)zbornica-zveza.si
w: http://www.zbornica-zveza.si

"K odločitvi za računovodsko hišo UNIJA je v prvi vrsti botroval njihov pozitiven pristop k racionalizaciji našega administrativnega dela, ki se nanaša na pripravo poslovne dokumentacije za računovodsko obdelavo. V mislih imam predvsem pravilno organizacijo dela za pripravo dokumentov in podlag obračunov, vzpostavili smo enoten operacijsko poslovni sistem, še posebna pridobitev pa je zagotovo sistem e-Računovodstva, ki s pomočjo optičnega čitalnika omogoča pretvorbo papirne dokumentacij v digitalno. S tem načinom dela se izognemo dvojnemu vnosu podatkov, zmanjšamo možnost napak, vsa dokumentacija je v elektronski obliki dosegljivi 24 ur na dan preko spleta in na koncu tudi s svojim delom prispevamo k nižji ceni računovodskega evidentiranja."

 

David Rojnik, direktor
PREBOLD NOGAVICE, d.o.o.,
t: 03 703 1660
e: prebold.nogavice(at)siol.net
w: http://www.prebold-nogavice.com


"V naši dejavnosti potrebujemo določene informacije o poslovanju večkrat zelo na hitro, predvsem pa morajo biti podatki ažurni in zanesljivi. Na svojega računovodjo v računovodskem servisu se res lahko zanesem, predvsem zaradi njegove profesionalnosti in strokovnosti. Pristop do stranke je na zelo visokem nivoju, kar še dodatno potrjuje našo odločitev za računovodske storitve, ki jih opravlja Unija. Tudi vse ostale storitve, kot npr. kadrovske so zelo strokovne."

 

Frida Bertoncel, vodja projektov
ZDRUŽENJE DELODAJALCEV SLOVENIJE,
t: 01 563 48 87
e: frida.bertoncel(at)zds.si
w: http://www.zds.si


"Za računovodski servis Unija smo se odločili na podlagi priporočil nekaterih davčnih strokovnjakov, s katerimi smo v preteklosti sodelovali. V zadnjem času se naše združenje namreč aktivno vključuje v številne mednarodne projekte, kjer so natančne in strokovne finančne analize in poročila ključnega pomena za kakovostno izvedbo projekta. Tovrstne storitve pa strokovno in pravočasno lahko opravljajo le veliki računovodski servisi, kjer je zaposleno več usposobljenih strokovnjakov z različnih področij."

 


Zaupajo nam

 • Toyota
 • Sanolabor
 • C & A
 • AirFrance
 • menn yacht group
 • Jones Lang LaSalle
 • ŽGP
 • Rutar
 • vitapur
 • Kovoprojekta
 • osvic
 • Javna
 • sun chemical
 • Hidria
 • Clarus
 • arcelormittal
 • Hilti
 • NLB Skladi
 • Radio 1
 • ZDS
 • Total
 • Baxter
 • Socomex